Woodstock

Definitief verkocht

Yes, hij is verkocht! Om onze droom te verwezenlijken, moest ons huis verkocht worden. En dat betekende opruimen, poetsen, bloemetje op tafel, mensen rondleiden en overtuigen dat het echt fijn wonen is in Beekbergen (we deden de bezichtigingen zelf), nog een keer poetsen, tweede bezichtiging en dan nog de prijsonderhandeling.

We hebben het geluk dat we ons huis aan een heel leuk gezin hebben verkocht (ook fijn voor de buren), voor een prima prijs en we mogen ook nog eens in ons huis blijven wonen tot we de sleutel van ons nieuwe huis krijgen in juli 2019. Superdeal dus en helemaal blij mee!

Wachten

En nu moeten we wachten…geduldig zijn is niet iets wat ik goed kan. Wachten tot de hypotheek geregeld is, wachten met uitzoeken en inpakken, wachten met behang, verf enzovoort uitzoeken. Nog zeven maanden wachten tot we mogen verhuizen. En dan kan het klussen eindelijk beginnen. Niet zozeer aan het huis, maar om een mini-camping te kunnen starten, moeten de schuren omgebouwd worden tot recreatieruimte en sanitairgebouw. En ik ga een super toffe camper maken van een oldtimer bus. Maar daarover later meer.

Definitief verkocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven